maanantai 22. lokakuuta 2012

Agility-Putte :) ja muita kuulumisia...

Viime viikolla oli ensimmäinen agilitytunti ja huomenna ollaan menossa seuraavalle. Ensimmäisen tunnin jutut olivat Putelle ihan helppoja, kun ollaan pariin kertaan harjoteltu Hurttahallissa Sandran opissa. Namialustat yms. oli jo ennestään tuttua juttua. Putte oli putkesta ihan intopiukeena :D Suhahteli vauhdilla menemään siitä. Sekalaista sakkia on kurssilaisissa, Putte on pienimmästä päästä.Taitaa 2 koiraa vaan olla pienempiä.

Viikonloppuna la-su Putte oli hoidossa Vääksyssä vanhemmillani, itse olin Apulannan keikkaa katsomassa Filnlandia-klubilla. Hyvä keikka olikin! :) Ja koira oli mitä ilmeisimmin viihtynyt hoidossa. Johan se alkoi vinkumaan viedessäni sitä autossa, kun käännyttiin tutulle tielle. Näkyi uusi lelukin ilmestyneen pojan laukkuun ;)

Masentavaa vaan tämä maanantai, kun oli pilkkopimeää aamulla herätessä. Ja kylmä!!! Toivottavasti nyt ei ihan heti pakastaisi, kun ei ole vielä talvirenkaitakaa autossa. Tänään olin pitkästä aikaa hevosen selässä kun kävin kokeilemassa vauhdikasta Susu-heppaa! :)

Ai niin, Tarton aikataulut on tulleet ja Putte on ainoa koira mu/ru mitteleissä molempina päivinä. Ensi viikon perjantaina sitten lähdetään sinne matkaamaan Kirsin ja Nemon kanssa. Nemo ja Putte ovat velipuolia, niillä on sama isukki, Damirazin Jään Taika.

Syksyllä 2011
ps. aivan sanonko mistä kotosin tää kuvien laittaminen tänne, kun ne menee aina miten sattuu, vaikka yrittäis kuinka niitä siirrellä!

3 kommenttia:

 1. Moi!

  Olen blogin intensiivinen seuraaja, mitteli-ihmisiä on mielenkiintoista seurata. Hienoa, että puttekin on päässyt agilityn pariin ja etenkin sinä. Varovaan agilityvie mukanaan. Onnea Tartoon palkinnot kotiin ;)

  Kuvien laitosta oletko kokeillut säätää paikkaa "kuvan ominaisuuksista", sielt saa ainakin määriteltyy mille puolell haluu tekstin jne..

  VastaaPoista
 2. Moikka Sari!

  Kiva, että lukijat jättää viestejä! Ja kiitos kuvavinkistä. Monesti mulle käy niin, että saan sen kuvan paikalleen, mutta sitten kun tallennan, niin kuvat onkin ihan vinksallaan taas... No, kaitpa sitä joskus oppii! Joo, agility on hauska harrastus, Puttekin tykkää. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi sulla ! Sait lukijan :-D

  Liitythän mullakin lukijaks ?
  http://katieh-smile.blogspot.fi/

  oma blogini kertoo ravielämästäni (;

  VastaaPoista