sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Suunnitelmia, suunnitelmia...

En sitten edellisenä viikonloppuna saanut päivitettyä noita näyttelyarvosteluja, joten nyt päätin siihen ryhtyä. Rästissä ovat Kuopion kv, Baltian Voittajan ja Erkkarin arvostelut. Kuopion keskimmäistä päivää ei ole, kun se unohtui luettelon väliin, joka on matkakumppanilla Annalla. Mutta tallessa siis pitäisi olla. Päivitetään jahka keretään ;)

Tekemistä taas riittäisi tällekin päivää kun tietäisi mistä aloittaisi. Tietokoneelta pitäisi siirtää kuvia pois ulkoiselle kovalevylle, kun niitä on niin paljon. Ensimmäinen projekti oli jo tänään, että etsin sen kovalevyn... Hermohan siinä meinasi mennä, kun tuo "työhuoneeni"/vierashuone on niin kaaoksen vallassa. Muutakin hommaa löytyy: koira pitäisi harjata, koulutehtäviä pitäisi tehdä, ulkonakin olisi pihahommia, sisällä siivousta ja pyykinpesua, lenkille tarttis lähteä ja kuntosalillakin olisi hyvä käydä... Huh huh, veikkaan ettei tule kaikki hommat tehdyksi tänään... Täytynee priorisoida! :D

Marraskuun näyttelyreissutkin vaan vääjäämättä lähenee... Ensin Tartto ja sitten Jyväskylä, jännää! Sitten on vielä marraskuussa jalostustarkastus. Ja marras-joulukuulle tulee muutamat pikkujoulutkin, tietenkin! Joista yhdet on Lahden seudun spitzväen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti