keskiviikko 10. lokakuuta 2012

syysmeininkiä!

Koko viikonloppu ja alkuviikko on odeteltu uutisia agilitykurssin katselmuksesta. Tänään tuli sähköpostiin ilmoitus, että päästiin Puten kanssa ryhmään. Tiistai-iltaisin treenaillaan siis alkeiskurssilla Pennalan hallilla. Innolla odottelen ensi viikkoa ja kurssin alkua agi-Puten kanssa :) Tiistai-ilta tuleekin olemaan kiireinen, ensin kuntonyrkkeilytreenit ja sitten vielä agility, huh huh. Toisaalta taas hyvä, että molemmat harrastukset osuu samalle illalle, kun aikataulu ei ole hirveän tiukka.

Syksyiset kelit ja maisemat ovat olleet tällä viikolla kivoja lenkkeilyyn, pienistä sateista huolimatta! Maanantaina tosin koin järkytyksen, kun olin tutulla metsälenkillä. Siellä oli iso hakkuualue ja poluista ei enää ollut tietoakaan. Hirveetä ryteikköä koko tienoo, oksia, metsäkoneen tekemiä jälkiä ja kuravelliä oli tuttujen polkujen paikalla. Ei auttanut kuin parhaansa rämpiä ja yrittää etsiä kuivin reitti tielle. Koira sai valita ihan omat reittinsä, taisi olla hyvää kuntoilua sillekin. ;) Enkä aluksi edes tiennyt mihin suuntaan pitäisi pyrkiä, sitten näin puupinot ja arvelin niiden olevan tien reunassa. Oltiin kyllä aivan kuraisia molemmat tielle päästessä. Ei muuta kuin puhelin käteen ja soittamaan kotiin hakija, kotona suorinta tietä pesulle :D Tänään tehtiinkin vähän erilaiset reittivalinnat, onneksi on näitä polkuja valittavana. 

Mätsäreistä 29.9.
Kaikenlaista mukavaa on suunnitteilla loppuvuoteen: pari näyttelyreissua, pikkujoulut, Apulannan keikka, eläinavusteista koulutusta, agilityä... On mitä odottaa, eikä tule tekemisen puutetta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti