tiistai 30. heinäkuuta 2013

vielä on kesää jäljellä...

Mustikka-vaniljapullaa :)
Päivät ovat menneet lähinnä erinäisissä kotihommissa. Leipomista, pyykkäämistä (varsinkin pikkuihmisten vaatteita on tullut pestyä ihan urakalla), kaupassa käyntiä yms. perussettiä. Välillä tuntuu aika jo käyvän pitkäksi, kun ei viitsi enää minnekään pitkälle lähteä yksin ajelemaan. Siitäpä syystä myös kouluhommia olen saanut aikaiseksi. Mun piti valmistua omien tavoitteiden mukaan jo alkukesästä ratkaisukeskeiseksi eläinavusteiseksi valmentajaksi, mutta kevät oli melko kiireistä aikaa, joten opinnot jätettiin roikkumaan. Alkukesä oli myös melkoista lentoa, mutta nyt on sitten ollut aikaakin.

Sulo-mitteli oli täällä meillä hoidossa ja seurana neljä päivää toissa viikolla. Pojat on aina tulleet niin hienosti juttuun keskenään. Vaikka ikäeroa on vain vajaa vuosi, on arvojärjestys ollut aina selvä. Putte kunnioittaa vanhempaa Suloa ja väistää aina kohteliaasti. Toisen koiran tuloon meillä ollaan varustauduttu ja valmistauduttu pikkuhiljaa. Ollaan mietitty miten toimitaan tutustuttamisen kanssa ja kuinka saadaan arvojärjestys pysymään oikeanlaisena. Katsotaan onko hienoista suunnitelmista hyötyä vai meneekö kaikki uusiksi... Kutsumanimi on pojalle edelleen hakusessa. Onhan tässä vielä muutama päivä aikaa miettiä.

 
Sulo kyläilemässä
aamulenkkeilijät sulassa sovussa
Eilen käytiin pitkästä aikaa vähän pidemmällä lenkillä ja hyvin jaksettiin. Tai siis jaksoin... Tänään olisi tarkoitus lähteä agilityhallille iltasella hiukan tekemään jotain kevyttä treeniä. Kontakteja ja keppejä nyt ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti