torstai 18. heinäkuuta 2013

kesän kuulumisia & tulevaisuuden haaveilua

C.I.B FI MVA EE MVA LT MVA SE MVA Damirazin Neljäntuulen Puhuri
Näyttelyt on tältä erää näytelty ja ollaan keskitytty kotona oloon ja uusien perheenjäsenien tuloon. Puttea tosin ei ole paljoakaan hetkauttanut jatkuva siivoaminen ja uusien härpäkkeiden ilmestyminen kotiin. Minun seuraaminen  on ollut lähinnä päällimmäisenä sen tehtävälistalla. Kaitpa sekin jotain sitten aavistaa tapahtuvaksi.

kaikille vauvoille on oma peti :)
Uutta karvavauvaa käytiin Sysmässä taas katsomassa viime sunnuntaina. Suloinenhan se on, niin kuin veljensäkin. Velipoika tuntuu olevan rauhallisempi tapaus, meidän kaveri taas muistuttaa paljon isäänsä pienenä. Virtaa riittää ja hampaat on terävät! :D Katsotaan mitä tuo isukki sitten pojastaan tuumaa.

Tällä viikolla on hankittu koira/lapsiportti tuonne kodinhoitohuoneen ovelle. Sinne olen siivonnut ja järjestellyt tilaa koirille. Siellä Puttekin vietti pienenä aikaansa kun ei oltu kotona. Kivilattialta on helppo siivota vahingot ja lattiat ei kärsi pienestä kosteudesta. Tarhassa olokin alkaa jo Putelta sujumaan ilman ääntelyjä ja hyppimisiä. Ja kohta ei tarvi olla sielläkään yksin. Pienelle koiralle on Puten vanha pikkuinen peti pestynä jo odottelemassa.

pikku-putet 14.7
Loppuvuoden kalenterissa ei perheenlisäyksen vuoksi ole juurikaan merkintöjä, mutta näillä näkymin erkkariin 21.9 Putte lähtee Sandran kanssa. Tänään kauhistelin messarin hintoja, mutta kaitpa tuon kuitenkin ilmoitan kaikille kolmelle päivälle... ehkä...
tätä mieltä olen näistä siivoustouhuista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti