lauantai 24. elokuuta 2013

Touhua kerrakseen

minä ja pojat
Sitä riittää tässä huushollissa. Pyry-pentu saapui meille 1.8 ja ehti olla vajaan viikon, kun poikavauva päätti tulla maailmaan viikkoa ennen laskettua aikaa. Nyt on talossa siis kaksi "vauvaa". Neljä päivää oltiin pojan kanssa sairaalassa ja sieltä kun kotiuduin ei Puten riemulla ollut rajaa :D Ja hienosti otti myös uuden tulokkaan vastaan. Käy aina välillä nuuskuttamassa vauvaa niskasta ja tarkistelee aina missä se on. Vaunujen kanssa lenkkeily sujuu myös mainiosti. Tänään lenkkeiltiin katsomaan isännän lentopalloturnausta, jossa Putte sai hyvää totuttelua siihen, että meitä lähestyi muita ihmisiä. Ei käyttäytynyt mitenkään poikkeavasti, vaikka vauva oli vaunuissa.

Pyry on kotiutunut hyvin. Puten kanssa leikkivät kuin viimeistä päivää. Lahkeessa roikkuminen on sen myötä kyllä vähentynyt huomattavasti. Ja meitä uskookin aika hyvin jo kun komennetaan, mutta vieraat saavat usein sen piinakseen. ;) Pyry on reipas ja iloinen pentu, paljon siinä on samaa kuin Putessa, mutta nään siinä myös emä- Millaakin. Pyry osaa mennä rauhoittumaan omiin oloihinsa välillä, ei ole sellainen perässä hiihtelijä kuin Putte. Paljon itsenäisempi tapaus. Tosin, ei ehkä olla tehty samoja virheiät sen kanssa kuin Puten. ;)

Pikku-herra Häyrinen on myös valloittava tapaus. Oma kaunis vauvani <3 Vauva-arki todella muuttaa elämää, mutta ei siihen elämä lopu niin kuin jotkut väittää. Ja toinen asia, koiria ei olla hylätty vaan nekin on edelleen yhtä tärkeitä. Järjestelyjä on vaan jouduttu muokkaamaan toimiviksi, mutta koirat saa edelleen tervitsemansa hoidon ja huomion. Ja nyt niillä on seuraa toisistaan, kun leikkivät keskenään. :)
Putte
Pyry 11 viikkoa
Sandran kanssa otettiin vähän koirista seisomakuvia, pitäähän tännekin nyt sitten muutama lätkästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti