lauantai 3. joulukuuta 2011

Messarin kuulumisia

Tänään oli ensimmäinen Hesan koitos, huomenna uudestaan. Lähdettiin aamulla puoli seitsemän aikaan ajelemaan kohti Hesaa ja messukeskusta. Lenkillä siis oltiin jo ennen kuutta. Yöunet jäi vähiin, koska kotiuduin puolenyön aikoihin Vierumäeltä, Apulannan keikalta. Hyvä keikka olikin, ajomatkat vaan vähän jännitti kun oli niin pimeetä... Ja sitten vielä Putte valvotti, kun sillä on jälleen kerran maha löysällä. Aamulla en sille uskaltanut antaa syötävää ollenkaan, maitohappoa vaan sai. Silti oli hyvin virkeänä ja innoissaan taas reissuun lähtemisestä. Päätin antaa koiran esittämiset Sandralle, kun on niin paljon yleisöäkin... Ja tosiasia on se, että hän saa Puten liikkumaan paremmin. Kasvattaja-Eija laittoi Puten turkkia kuntoon. Tuli noottia takkuisesta hännästä :D Nuorten luokassa oli kaksi koiraa ja kilpakumppanimme saikin H:n, niin Putelle napsahti suoraan nuorten luokan voitto kera SA:n. Paras uroskisassa ei sijoitusta herunut, voiton korjasi junnukoira-Kaapo jättäen valiot taakseen. Lähdettiin sitten melko pian ajelemaan kotiin Puten kehän jälkeen, Teemun kyydillä kun olin. Shoppailemaan en siis tänään ennättänyt, vaikka veronpalautusrahat tilillä jo poltteleekin ;) No, huomenna sitten! Huomenna hypätään Puten kanssa Renkomäestä Annan kyytiin heti aamutuimaan ja uudet koitokset odottaa. Tässä vielä arvostelut, josta en tuota loppua oikein ymmärtänyt... Ja erikoista oli, että tuomari puhui suomeksi, mutta arvostelu on englanniksi.

3.12.2011 Helsinki winner, tuomarina Iren Naarits, Viro
NUO ERI1 SA
" Ex. type & prop. Beautiful eyes, well site ears, would like more neck, nice topline ex. open sidemovement still lose. Seenin (??) front and narrow in rare, ex. coat."

2 kommenttia:

  1. Teillähän on mennyt oikein hienosti! :) Onnea! Bongasin teidän blogin Kääpiöpystykorvat-foorumilta ja taidan jäädäkin lukemaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) kiva tietää blogin lukijoita ja mistä olette tänne eksyneet.

    VastaaPoista