tiistai 22. marraskuuta 2011

Kuulumispäivitys - kiirettä on pitänyt!

Onkin jo vierähtänyt tovi viimeisestä kuulumiskirjoituksesta! Mukaan on mahtunut monenlaista ohjelmaa. Keskiviikko-iltaisin ollaan tokoiltu Korkeavireen kurssilla. Kyseessä on siis tokon alkeet-kurssi. Ihan kiva ja hyödyllinen kurssi, mutta kyllä koiralle mieluisampaa taitaa olla agilitypuuhat. Putte seuraa tarkkaan mitä teen ja toimii paremmin käsillä ohjaten kuin suullisilla käskyillä. Tokossa taas pyritään pääsemään eroon ylimääräisistä käsillä käskemisistä. Arkielämässä toimii parhaiten opettamani käsimerkit ja millään en haluaisi niitä opettaa pois, kun ovat hyväksi havaittuja ja koira on niihin tottunut... niin kuin minäkin :D

Viime viikonloppuna heitimme Jyväskylän reissun kv-näyttelyiden merkeissä. Matkaseurana olivat Sandra ja Sulo. Perjantaina lähdimme klo.14 jälkeen ajelemaan Jyväskylään. Ajokeli oli hyvä, matka taittui nopeasti ja Scandic-hotellikin löytyi helposti. Hotelli sijaitsi kävelymatkan päässä näyttelypaikalta, Paviljongilta. Autolle olin varannut jo etukäteen paikan hotellin parkkihallista, joten ei tarvinut lähteä kumpanakaan päivänä tuskailemaan ruuhkaan Paviljongin P-alueelle. Perjantai-iltana käytiin lenkki koirien kanssa lähiympäristössä ja samalla reissulla haettiin syömistä hotellille - Hesburgerista tietysti! ;) Koirien sapuskat oli pakattu kotoa lähtiessä mukaan ja minibaarin valikoima hotellihuoneessa sai väistyä niiden tieltä! :D Olen nimittäin siirtänyt Puten puuro-lihamössölle ainaisten mahavaivojen takia. Ja Sulo taas on raakaruokinnalla. Laitettiin huoneen oveen "ei saa häiritä"-kyltti, ettei siivoojan tarvinut tulla ihmettelemään pöydälle ladottua minibaarin valikoimaa ja kaapin "lihaisaa" sisältöä. Hotelli oli tosi kiva ja hintaan kuului myös aamupala. Ekana iltana koirat haukkui jokaisen oven kolauksen, toisena iltana oli rauhallisempaa jo. Tosin su. aamun Putte piti jotain murinakonserttia vähän väliä. Kuvassa Scandic-pojat Putte ja Sulo (maalaispojat "isossa kaupungissa")! Alemmassa kuvassa tuunaan (maalais)koiraani näyttelykuntoon hotellissa.

Itse näyttelyt menivät kivasti, tuloksiin olen kyllä tosi tyytyväinen. Molempina päivinä Putte voitti nuorten luokan oli paras uros kehässä 3.! :) Lauantaina edelle meni vain kaksi valioluokan koiraa ja siten lauantaina napsahti myös Puten neljäs serti. Eli saatiin pokaalikin tuliasiksi kotiin! Lauantaina tuttuun tapaan Sandra hoiti esittämisen. Olin itselleni luvannut mennä ensimmäistä kertaa Puten kanssa harjoittelemaan esittämistä Jyväskylässä, joten sunnuntaille jäi lupaus lunastettavaksi. Mätsäreissä olen sitä kyllä vienyt ja näyttelykurssilla olin viime kesänä. Sunnuntaina sitten oli "tosi kyseessä"... Ja hyvin ihan hyvin se meni, ei mitään kamalaa tapahtunut. En kyllä saanut Puttea yhtä ryhdikkäästi liikkumaan kuin Sandra ja sen seurauksena tuli arvosteluihin mainintaa etuliikkeiden löysyydestä. No, pientä sekin loppujen lopuksi. Tulokset vielä tähän loppuun kiteytettynä, arvostelut kokonaisuudessaan luettavissa tuolta näyttelyt osiosta.

La. 19.11 NUO ERI 1 SA PU3 SERT, tuomarina Theo Leenen, Belgia
Su 20.11 NUO ERI 1 SA PU3 VA-SERT VA-CACIB , tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti