lauantai 12. marraskuuta 2011

Kaikenlaista kohellusta

Viikko on vierähtänyt nopeesti, ei ole paljoa bloggaamaan kerennyt. Maanantaina lähti Sulo-koira omaan kotiinsa. Sen jälkeen ollaan laiskistuttu, lenkit on olleet lyhyempiä. Tietysti siihen on vaikuttanut kaikenmoiset kiireet ja iltatyöt. Keskiviikkona oltiin tokoilemassa. Läksyksi tuli käännöksien opettelua. Se tuottaa pulmaa lähinnä omistajalle, ihme askelkuviot, huhhuh... millähän ne saisi taottua päähänsä, että tulisivat luontevasti ilman jatkuvaa pähkäilyä??

Perjantaina oltiin taas Hurttahallilla. Hienosti menee poitsulta jo monenlaiset agilityjutut. tällä kertaa harjoiteltiin enempi koiran ohjaustekniikkaa ja taas oli mulla pähkäiltävää :D Pallo varren kanssa motivointileluna todettiin erittäin hyväksi. Putessa on kyllä kivaa tuo suunnaton into kaikkeen ja rohkeus uusien asioiden parissa. Pitää kuitenkin muistaa, ettei liikaa jää junnaamaan samoja asioita, jos ne sujuvat. Kun kaikki tapahtuu "sata lasissa", niin helposti tulee väsymys ja kyllästyminen. Tärkeänä koen lukea koirasta mikä on tarpeeksi, mihin on hyvä lopettaa. Näin säilyy tekemisen ilo molemmin puolin. Tänään oltiin Lahdessa Lanun puistossa spitz-tapaamisella viiden koiran ja neljän ihmisen kokoonpanolla. Koirilla oli kivaa, kun saivat keskenään temmeltää omistajien jutustellessa. Harjoittelin samalla kuvaamista jälleen kerran. Ohessa kuva reippaista ulkoilijoista: Ylhäällä vas. Tinka ja Iita, alhaalla vas. Putte, Lilli ja Sulo :)

Viereisessä kuvassa haaveilevat spitzit, kaikkien katseet suunnattuna eri suuntiin :D haasteellista tämä koirien kuvaus... Mutta hienostihan koirat saatiin samaan kuvaan. Haastavaa on myös se, että koirat on eri värisiä. Sulon valkoinen väri näyttää vähän ylivalottuneelta, silti tuntuu, että mustat koirat eivät tarkennu kunnolla. Mutta tulipahan taas harjoteltua!

Iltapäivällä pidimme "joulutalkoot" ystäväni Hetan kanssa. Jo kolmatta vuotta peräkkäin teimme yhdessä joulukortteja ja joulupipareita. Mukava perinne muodostunut tästä. Ai niin, perjantaina ehti pitkästä aikaa leipoakin; kinkkupiirakkaa ja mokkapaloja. :)
Huomenna jos aamusta ehtisi tehdä metsälenkin ja itapäiväksi sitten ratsastustunnille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti