keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

kesälomalla!

Ihanaa, kauan odotettu kesäloma on alkanut! Tai no, johan siitä on eka viikko pian takanapäin... mutta 3 vielä edessä. :) Iitin ja Helsingin näyttelyiden jälkeen Putte on pitänyt pientä taukoa näytelmien suhteen. Nyt ollaan tällä viikolla menossa sunnuntaina Mäntsälään kaikkien rotujen näyttelyyn. Olin Puten sinne jo ajoissa ilmoittanut avoimeen luokaan. Valioitumisen jälkeen laitoin sähköpostilla ilmoitusta, että koira siirtyy valioihin. Periaatteessa ei tännekään näyttelyyn olisi "pakko" lähteä, kun se viimeinen serti ja valion arvo on saavutettu. Ja kaiken lisäksi tuli vielä tuomari muutoskin. Mutta mennään nyt kun kerran maksettu ollaan :D Eipä tule suuria pettymyksiä, kun ei ole suuria odotuksiakaan.

Kesäloman viettoon on kuulunut kotosalla (hillittömän siivoamisen ja leipomisen lisäksi) lenkkeilyä, pieniä toko-harjotteita ja opiskelua. Olen aloittanut opinnot kesäkuussa ja valmistuessani minusta tulee ratkaisukeskeinen eläinavusteinen valmentaja. Lisää tietoa kulutuksesta Alfa Partnersin sivuilla http://www.alfapartners.net/9 Viime lauantaina päivä kuluikin Keuruulla tutustuen alpakoihin. Elokuussa on koirista asiaa, mm. koiran käyttö lasten ja nuorten tunnekasvatuksessa.

uimakoululainen
Tänään aloitettiin Sandran kanssa Puten uimakoulu. Apuopettajina toimivat Sandran koirat Sulo ja Lilli, jotka molemmat viihtyvät vedessä. Putelle laitettiin Sandran mukanaan tuomat pelastusliivit ja Sandra opetti Puttea niiden kanssa olemaan vedessä rauhallisesti. Kyllä se Puttekin vihdoin ja viimein tajusi, että paniikkiin ei ole syytä! :D ihan hyvin meni ensimmäiseksi uimakoulukerraksi, harjoitukset jatkuu... Harjoituksista puheenollen, huomenna Lahden seudun spitzit tapaavat Jokimaalla näyttelytreenin merkeissä. Vielä en tiedä ennätänkö itse paikalle vai en. Jos ehdin, niin täytyy tuo kamerakin raahata mukaan. Uimakoulusta ei tullut kovin hyviä kuvia, kun ei siinä oikein ehtinyt keskittyä hommaan.


uimamaisteri SuloEi kommentteja:

Lähetä kommentti