lauantai 3. maaliskuuta 2012

kuntokuuri!

Tänään ollaankin lenkkeilty ihan urakalla, kolme lenkkiä tuli käveltyä Puten kanssa. Kasi pienempää ja yksi pidempi lenkki, kilometrejä yhteensä noin 10. Olikin aivan mahtava lenkkeilykeli, tosin tuuli oli aika napakka. Mutta pääasia, ettei mitään satanut ja aurinko paistoi ja oikein lämmittikin! Ihanaa, että vaihteeksi on kevään tuntua ilmassa. Talvikelit on alkaneet jo pikkuhiljaa tympimään ja pahasti. Aina joko kovaa pakkasta tai sitten tulee lunta taivaan täydeltä. Täytyy sanoa, että en kyllä ole talven ystävä... Monena aamuna on joutunut kyllä kaivamaan sisua ja asennetta kun on herännyt lenkkeilemään kauheaan keliin ja pimeyteen. Nyt alkaa aamuisin jo näkemäänkin jotain, ei tarvitse enää otsalampun kanssa kulkea! :)

Eilen käytiin koirapuistoilemassa pitkästä aikaa. Hyvin tultiin juttuun kolmen muun uroksen kanssa. Kavereina oli kääpiöpinseri, sheltti ja sakemanni, kaikki siis poikia. 10 kk vanhaa shelttiä Puten tarvi paimentaa ja vahtia koko ajan. Huomenna on luvassa ulkoilua spitz-tapaamisen merkeissä, toivottavasti sää suosii silloinkin. Kyllä tässä lenkkeilyä tarvitaankin, koira sekä omistaja :D Putte on nyt ilmoitettu ryhmänäyttelyyn Korpilahdelle ja kv näyttelyyn Lahteen. Nyt on poitsu aika hyvässä lihassa, kun on raakaruokinnan myötä ruoka maistunut... Ja itsellekin on taas herkut maistuneet, joten lisää kilometrejä vaan... Tänään kävin kuntosalillakin pyörähtämässä ja perjantaina lumikenkäilin töiden merkeissä. Lumikenkäilyn myötä huomasin myös joidenkin jalkalihasten olemassaolon. Tavoittena siis keväälle Puten ja emännän kuntokuuri, toinen näyttelykuntoon ja toinen rantakuntoon... ;)

Sulo ja Putte

ja lisää hyviä uutisia: Sulo-mitteli (Mahti Vahdin Sirius) tänään Enossa ryhmänäyttelyssä ROP ja FI MVA! Onnea hurjasti Sandralle ja Sulperolle!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti