torstai 12. tammikuuta 2012

talvi se taas tuli

Nyt sitä lunta sitten tuli ja loppua ei näy... No, ihan kiva kun ei ole kurakelejä, ei tarvitse koiraa putsailla joko ulkoilun jälkeen. Raakaruokinnalla ollaan jatkettu, hevonen tuntuu hyvin maistuvan. Ensi viikolla olen taas hakemassa lisää lihaa Kennel-rehun autolta. Auto tulee tiistaina tänne Orimattilaan. Putte on tykännyt ulkoilla talvisissa keleissä, virtaa piisaa! :) Koko ajan olisi täällä kotonakin leikkimässä ja lenkeillä hyppii innosta. Hyvin huomaa, että se on taas pikkuhiljaa ottanut itselleen vähän tilaa ja valtaa lisää, kun ollaan sitä vähän paapottu ja kytätty kun se oli kipeänä. No, täytyy kiristää linjaa ja laittaa taas kova kovaa vastaan. Nyt ollaankin taas pidennetty lenkkejä, niin saa olla pidempään ulkona ja toivon mukaan kuntokin kasvaa. Se tarha omaan pihaan olisi kyllä kätevä, voisi laittaa koiran yksinäänkin ulkoilemaan. Nyt tarvii aina olla itse vahtimassa, jos takapihalle pistää. Sen verran vahtikoiraa on tämä Putte, että auton tms. äänen kuullessaan on salamana etupihalla.

Viime sunnuntaina oltiin vähän kovemman pakkasen saattelemana ulkoilemassa. Silloin oli spitz-tapaaminen Lahdessa vanhalla raviradalla ihan kivasti oli porukkaa, pakkasesta huolimatta. Pentujakin oli paikalla, ihania palleroisia. Täältä löytyy kuvamateriaalia ko. tapaamiselta: http://mirahoikka.kuvat.fi/kuvat/Spitz-tapaaminen%208.1.2012/ Kiitokset Miralle kuvista!

Otin itsekin muutaman tolla ihan tavan digikameralla, en tota järkkäriä jaksanut lähteä sinne "raahaamaan". Tein itsekin tuonne kuvat.fi sivustolle pari kansioita, sieltä löytyy näyttelykuvia ja kuvia spitz-tapaamisilta.

Tässä vielä linkki sinne http://vauhtitassu.kuvat.fi/kuvat/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti