tiistai 18. lokakuuta 2011

Humputtelupäivä :)

Tänään jätin kuntonyrkkeilytreenit suosiolla väliin, kun selkä on kenkkuillut. Toivottavasti menee pian ohi, eikä muuttuisi pahemmaksi ainakaan. Aamulla käytiin Puten kanssa pidempi lenkki, kun sain itseni kiskottua ylös sängystä aikaisemmin. Ihan kiva lenkkikeli oli, mutta pimeetä... Nythän se on taas pimein aika vuodesta.

Töiden jälkeen lähdin kohti Lahtea Teemu ja Putte kyydissä. Teemu meni lätkämatsia katsomaan ja Puten kanssa kävin ensin tutustumassa Launeen Mustin&Mirrin ja Faunattaren uusiin tiloihin ja tarjontaan, ja sitten vielä poikettiin Launeen koirapuistoon. Eläintarvikekaupoista löytyi ostettavaakin (yllätys, yllätys): uusi näyttelyhihna, herkkuja, 2 lelua ja hammasharja! :D Koirapuistossa olikin paljon väkeä ja vähän jänskätti mennä sinne, kun ei olla aikoihin käyty. Turhaan jännitti, koska hyvin se meni. Vaikka oli paljon koiria ja Putte oli niistä pienimmästä päästä, niin ei ollut mitään ongelmia. Näköjään vapaana ollessa on ihan eri meininki kuin hihnan päässä, se tuli jälleen todettua...

Perjantaille on taas Hurttahalli varattuna ja agilitymeiningit jatkuu, jospas ottas tällä kertaa kamerankin mukaan! :) Ai niin, tokon alkeet-kurssillekin on Putte ilmotettu, alkaen 2.11.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti