sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Aika rientää...

Niin se vaan menee, päivät vaihtuu viikkoihin, viikot kuukausiin... Kyllä on nopeasti kulunut aika. Pyry täyttää ensi kuun alussa 9 kk ja Jere-poitsu 7 kk, isoja poikia. Vuoden alussa täytti Puttekin 4 vuotta! Blogia ei ole hirveästi ehtinyt päivitellä. Nyt hieman tilanne katsausta siis.

Putte 4 v.
Pyry kävi syksyllä hammaslääkärissä, koska yläkulmurit eivät lähteneet irti itsestään. Samalla löytyi  poskihampaista yksi maitohammas, joka oli tulehtunut. Sekin poistettiin samalla siis. Reipas Pyry toipui operaatiosta hienosti ja kotiin haettiin eläinlääkärin ohjeistama suuhun sopiva pallo, jonka kanssa Pyryä leikitetään. Tarkoituksena siis vaikuttaa purennan muokkautumiseen. Kapea kuono ja kulmureiden irtoamattomuus on aiheuttanut ahtautta purukalustossa ja tuloksena lievä yläpurenta. Tällä hetkellä tilanne näyttää jo paremmalta.

Pyry ja Maya
Messarissa joulukuussa Putte edusti meitä jokaisena kolmena päivänä. Oltiin Jeren kanssa pe. mukana siellä katsomassa, kun Sandra esitti Puten. Lauantaina olin mukana myös ja esitin itse Puten. Putte jäi siitä sitten Sandralle ja Samille ja matkasi heidän kanssa vielä kolmantena päivänäkin Helsinkiin. Sunnuntaina Putte pääsi kehään Samin kanssa. Puten parhaaksi tulokseksi jäi lauantain PU3, muina päivänä pelkkään eriin oli tyytyminen. Vaikka hyvähän sekin oli. Kiitokset Sandralle ja Samille avusta! :) Messarin arvostelut koitan kirjoitella jossain vaiheessa...

Tammikuussa kyläili Maya-mitteli meillä muutaman päivän. Pikkuneiti 4,5 kk sai Pyrtsästä mieluisan leikkikaverin. Ja sai Pyry muutakin koiraseuraa kuin Puten. Jeren mielestä Maya oli erityisen hauska, nauratti hirveästi jo pelkkä Mai-main näkeminenkin. :D




Pyry
Tammikuussa käytiin myös Asikkalassa mätsärissä Puten, Pyryn ja naapurin Olivia-tytön kanssa. Putte ja Olivia olivat lapsi & koirassa 2.! Upeasti meni taas tällä kaksikolla! Pyryn keskittymistä häiritsi kaikki muu mielenkiintoinen, mutta hienosti paransi loppua kohden ollen pienten pentujen SIN 2. Molemmat koirat olen nyt ilmoittanut Korpilahdelle 23.3. vaikka alunperin oli tarkoitus vasta huhtikuussa Lahteen kv-näyttelyyn lähteä. Nyt vaan pitää treenata esiintymistä ahkerasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti